Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمد فتحی، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، گفت: از اسفند ماه سال ۹۸ که اولین موردهای ابتلا به کرونا شناسایی و اعلام شد تا کنون مسؤولین استان دست به دست هم داده تا با این ویروس به بهترین شکل مقابله کنند.

این مقام مسؤول افزود: بیشترین تعداد بستری در روز، در پیک اول حدود ۵۰۴ بیمار، در پیک دوم ۷۰۰ نفر، در پیک سوم ۸۸۰ نفر، در پیک چهارم ۹۰۰ نفر و در پیک پنجم حدود دو هفته قبل بیشترین تعداد بستری شدگان در روز به ۱۴۳۰ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی بیان کرد: مدافعان سلامت در بخش  بهداشت و درمان با تلاش شبانه روزی در مقابله و پیشگیری از کرونا، غربالگری بیماران پیک سنگین و سختی را پشت سر گذاشتند.

وی یادآور شد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون ۸۴۰ هزار  تست پی سی آر تنها در بخش بهداشت انجام شد و به ۷۰هزار بیماربستری خدمات درمانی ارایه شد.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تصریح کرد: به لطف خدا و با همدلی و همت همه مسؤولین مدیریت بیماری کرونا در مقایسه با سایر استان‌ها به خوبی انجام شد؛ جمعیت هدف استان تا آخر مهر ماه به طور کامل واکسینه خواهند شد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون استان البرز کرونا دلتا علوم پزشکی خبرگزاری فارس کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • حادثه رانندگی در گالیکش یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • تعداد ۳۷ هزار نفر در جنوب کرمان واجد شرایط مسکن ملی شناخته شدند
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • ببینید | مسعود فراستی برای مست عشق شمشیر را از رو کشید؛ انتقاد تند و تیز از فیلم حسن فتحی
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • دفاع «بانکی» از قانون جوانی جمعیت/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان